Over Svensson Generators

Een Verhaal van Passie en Ervaring

Dimitri Svensson werkte als hoofdtechnicus bij een bedrijf dat generatoren importeert. Hij was er verantwoordelijk voor de controle van het product en de communicatie met de fabrikant voor het continu verbeteren van de producten. Vanuit deze contacten met klanten en producenten en zijn passie voor generatoren groeide het besef dat er nood was aan een vollediger dienstverlening; aan meer maatwerk en aan meer focus op de kwaliteit van het product. Vanuit die gedachte is Svensson Generators ontstaan. Vandaag leveren wij aggregatore van merken als Perkins, John Deere, Deutz, Kubota, Lombardini, Kohler, Scania, Cummins en Volvo gecombineerd met een alternator van merken zoals: Stamford, Leroy Somer, Marelli, Linz en Mecc Alte.

De Werkpaarden van onze Klanten

Diesel generatoren, aggregatoren of PTO generatoren moeten vaak werken onder buitengewone omstandigheden. Bovendien zijn het machines waarop je echt wilt kunnen rekenen: valt het werkpaard stil, of werkt het niet op volle kracht, dan heeft dat een directe impact op kritische processen. Als u op zoek bent naar een generator, wilt u niet alleen de machine kopen, maar ook zekerheid; de zekerheid dat u de machine kiest die geschikt is voor het specifieke werk; de zekerheid dat uw machine op de juiste manier ontworpen, gebouwd, getest, bedrijfsklaar gemaakt is en geïnstalleerd wordt. Tot slot, de zekerheid dat er 7 op 7 en 24 op 24 iemand klaar staat om u te depanneren in geval van nood.

Waarom ons kiezen

Ervaring

Ons team bestaat uit experten van verschillende domeinen zodat we voor elke aspect van de generator een specialist in huis hebben.

Professionaliteit

Gericht advies, hoogstaand kwalitatieve generatoren en een aangepast service plan.

Veiligheid

Al onze generatoren worden in Europa geproduceerd volgens ISO normen en zijn CE gekeurd.

Betrouwbaarheid

Enkel door het samenwerken met de meest gerenommeerde merken op de markt kunnen wij u de kwaliteit bieden die u verwacht.

Leidinggevend Team

Dimitri Svensson

Zaakvoerder & Hoofdmechanieker

Pieter Janssens

Technisch Adviseur

Lauren Bollen

Boekhouding

Heeft u een vraag over onze oplossingen of wenst u een afspraak te maken?

Contacteer Ons